Wil je kennis komen maken? Dat kan!

Wil jij een van deze momenten komen ervaren wat het House of Students voor jou betekent en of je je bij ons thuis voelt?

walk in woensdag

23 en 30 nov / 7 dec
25 jan / 8 en 15 feb

De woensdagmiddag is gereserveerd voor groep 7 en 8 leerlingen.

Kom, samen met je ouders, kijken hoe een schooldag op MollerJuvenaat eruitziet. Loop even naar binnen bij een les en stel al je vragen aan een van onze leerlingen of docenten.

Thema avond

Gym donderdag 2 februari
Havo donderdag 9 februari
Ath donderdag 16 februari

Wil je meer weten over onze verschillende onderwijsniveaus? Dat kan!

Tijdens deze informatieavonden gaan we specifiek in op één van onze drie niveaus; havo, atheneum, gymnasium. Heb je een dubbeladvies? Dan kom je gewoon meerdere avonden!

HB café

Donderdag 9 februari 2023

Alles over onze begaafdheids-profielschool.

Tijdens dit informeel samenzijn komen ouders alles te weten over hoe wij HB-leerlingen ondersteunen. En hoe wij deze leerlingen op hun eigen niveau aanspreken zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen.

voor aanmelden

15 februari 15.00-19.00 uur

Heb jij jouw keus al gemaakt? Kom je dan alvast vooraanmelden!

Op woensdag 15 februari vieren we feest, een leutig feest om precies te zijn! Kom in je vastenavendbullen vooraanmelden voor schooljaar 2023-2024 en krijg een leutig vastenavend aandenken cadeau!

aanmeld avonden

7 en 8 maart van 17.00-21.00 uur

Ben jij ervan overtuigd dat MollerJuvenaat jouw school is? Kom je dan inschrijven!

Tijdens de een van deze aanmeldavonden kun je officieel in komen schrijven voor de brugklas van schooljaar 2023-2024. Vergeet niet het aanmeldformulier in te vullen en mee te nemen!

brugklas middag

Woensdag 21 juni 2023

Maak alvast kennis met je klasgenoten en mentor.

Op deze woensdagmiddag organiseren we een kennismakingsmiddag voor onze toekomstige brugklassers. Zo weet je voor de zomer al wie je klasgenoten zijn en wie je mentor wordt.